Over VeReFi

Wat is VeReFi?

Grip op geldstromen sociale zekerheid.

VeReFi (Verzuim, Re-integratie en Financiën) is het kennisplatform van CS Opleidingen. Hier krijg je toegang tot een wereld aan kennis en knowhow om grip te krijgen op de geldstromen sociale zekerheid in jouw organisatie.

Abonnementen

Keuze uit drie abonnementsvormen 

VeReFi biedt je een maandelijkse nieuwsbrief, whitepapers, een bibliotheek, Adviesdesk en diverse handige (reken)tools. Van welke onderdelen je gebruik wilt maken, beslis je zelf. Hiervoor kun je kiezen uit drie abonnementsvormen: Basis, Plus en Premium

Wil je meer weten over VeReFi
of heb je een vraag?

Neem gerust contact op, bellen mag ook!

Opleidingen

Weten hoe je regie op verzuim, re-integratie en financiën neemt? Leer het bij CS Opleidingen 

Werken is belangrijk. Voor je eigenwaarde, sociale contacten, structuur en inkomenszekerheid. Daarom leren we je bij CS Opleidingen hoe je voorkomt dat mensen (langere tijd) uitvallen. En hoe je ze zo snel mogelijk re-integreert in passend werk als dat toch gebeurt. Wil je casemanager, re-integratiecoach of arbeidsdeskundige worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk onze opleidingen en kies de opleiding die bij jou past.

Wie zijn wij?

VeReFi is het digitaal kennisplatform van CS Opleidingen: grondlegger van het vakgebied casemanagement en bedenker van Regie op Verzuim. 

CS Opleidingen is in 2009 opgericht als antwoord op de vraag naar hoogwaardige praktijkopleidingen, gericht op het verkrijgen van regie op de grote geldstromen in de sociale zekerheid. In de afgelopen jaren hebben we 90% van de geregistreerde casemanagers opgeleid

Wij vinden het belangrijk dat wie ziek of arbeidsongeschikt is, optimaal begeleid wordt zodat hij of zij zo snel mogelijk weer aan de slag kan. Maar ook dat er oog is voor het voorkomen van verzuim. Zo creëren we een win-winsituatie voor zowel werkgever als werknemer.